top of page

St. Becich uvodi nas u novu godinu....

Domaćini iz BK Poreča dočekali su nas na otvorenju nove 2017. godine na jednoj od zanimljivijih staza sezone koja se nalazi nadomak Poreča, a osim što je ugodna za zimske treninge može poslužiti i kao dodatna ponuda ljubiteljima biciklizma koji se u ovoj lokaciji zateknu prilikom godišnjeg odmora. Staza koja svojom dužinom i raznovrsnošću traži pažnju svakog vozača najviše pažnje publike svakako privlači na kratkom, ali zato ne bezazlenom spustu. Šezdeseetak voza je tako iskusilo svoju kondiciju na stazi po poluzimskim uvjetima.

Uvijek spremni Gregor Sikošek je odnio pobjedu ispred starog zimskoligaša Janeza Dejaka i Dalibora Babića. Najbrži kadet dana bio je mladi Lovro Matek iz BK Zadar, Davide Fatorić je pobjednik u kategoriji Juniora dok Anže Marinčić (Energija Team) bio je najbrži senior. Kod Master A je Gregor Sikošek (JB Team Novo Mesto) završio na najvišoj stepenici kao i Jani Prešern (BVG Gulč BTS Company) u Masterima B i Giovanni Marassi (GS Azzida) u Masterima C. Njemaćka Juniorka Ricky Westphal (Scott Contessa Team) je bila najbrža u kategoriji i bila jako iznenađena formatom utrke koju ovjed imamo za vrijeme zimskih uvjeta. Slovenski početnik Marcel Gladek (MBK SportR.si) pobjednik je u kategoriji do 13 godina kao i Filip Zupanić (KD Melamin) kod mladića do 15. godine. Alessia Mastrangelo je bila najbrža u kategoriji početnica do 15 godina.

U kategoriji e-bike Davor Davide je bio jedini natjecatelj, ali vjerujemo kako ne još dugo.

U prvoj utrci dana na kraćoj stazi gdje su snage odmjerili mlađi bikeri pobjedu je osvojio "iskusni" Lenart Dejak u kategoriji U9, dok je mladi Jurij Zupanič (BBK Grožnjan) bio najbrži u kategoriji U11.

Sljedeće kolo nas 5.2. vodi u centar Istre kod domaćina Zoe Bike u Milotskom Brijegu.


Recent Posts
bottom of page